Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fit Seinäjoki, Karvarinkatu 2, 60320 Seinäjoki

2. Rekisterin nimi

Fit Seinäjoen asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Fit Seinäjoen asiakassuhteiden hoitaminen, markkinointi ja viestintä.

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista: yritys, kontaktihenkilön nimi, asema yrityksessä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot sekä tietoa asiakkuudesta.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri on koostettu Fit Seinäjoen asiakastiedoista, yleisesti saatavilla olevista internet-lähteistä tai henkilö on itse luovuttanut tietonsa Fit Seinäjoen käyttöön.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja edelleen kolmansille osapuolille, paitsi viranomaisten niin edellyttäessä.

8. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Jokaisella on oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä kieltää henkilörekisterissä olevan tiedon käyttäminen suoramainonnassa.

Kaikissa tietosuojaa tai henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Fit Seinäjokeen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

9. Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen rekisteriselosteessa mainitun tehtävän hoitamiseksi. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot poistetaan säännöllisesti. Henkilötietoja ei arkistoida.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei voi käyttää kuin Fit Seinäjoen henkilökunta. Fit Seinäjoen tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. 

 

Isänpäivätarjous!

Varmista paikkasi Fit Seinäjoen kuntokeskuksesta  ja hyödynnä liittymistarjous isänpäivään 11.11 mennessä!

Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä sähköpostitse.

1 kpl 60min PT ohjaus kaupan päälle, ilman erillistä vuosimaksua, liittymismaksua ja korttipanttia!

Fit Seinä­joki -asiakkuus 

ma-su klo 05.00-24.00, kuntokeskuksen rajoittamaton käyttö (kuntosali/ryhmäliikunta), toistaiseksi voimassa oleva sopimus, yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika

49,90 €/4vkoa
Opiskelija/eläkeläiskortti asiakkuus 

ma-su klo 05.00-24.00, kuntokeskuksen rajoittamaton käyttö (kuntosali/ryhmäliikunta), toistaiseksi voimassa oleva sopimus, yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika

39,90 €/4vkoa

Vuosikortti  
ma-su klo 05.00-24.00, kuntokeskuksen rajoittamaton käyttö (kuntosali/ryhmäliikunta), toistaiseksi voimassa oleva sopimus

479,90 €

 

Ilman erillistä vuosimaksua, liittymismaksua ja korttipanttia!

Yhteydenottolomake

Täytä etunimesi
Kirjoita sukunimesi
Tarkista sähköpostisosoitteesi
Tarkista puhelinnumerosi