Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fit Pihlajisto (Saavo Invest Oy)

2. Rekisterin nimi

Fit Pihlajiston asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Fit Pihlajiston asiakassuhteiden hoitaminen, markkinointi ja viestintä.

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista: yritys, kontaktihenkilön nimi, asema yrityksessä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot sekä tietoa asiakkuudesta.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri on koostettu Fit Pihlajiston asiakastiedoista, yleisesti saatavilla olevista internet-lähteistä tai henkilö on itse luovuttanut tietonsa Fit Pihlajiston käyttöön.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja edelleen kolmansille osapuolille, paitsi viranomaisten niin edellyttäessä.

8. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Jokaisella on oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä kieltää henkilörekisterissä olevan tiedon käyttäminen suoramainonnassa.

Kaikissa tietosuojaa tai henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Fit Pihlajistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

9. Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen rekisteriselosteessa mainitun tehtävän hoitamiseksi. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot poistetaan säännöllisesti. Henkilötietoja ei arkistoida.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei voi käyttää kuin Fit Pihlajiston henkilökunta. Fit Pihlajiston tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. 

 

Varaa paik­kasi ennak­koon

Fit Pihlajistossa treenaat edullisemmin! 

Huomaathan, että ennakkovaraajan etu ei muutu, vaan treenaat alennettuun hintaan niin kauan kuin olet  asiakkaanamme. Ennakkovaraajan etu loppuu, kun irtisanot sopimuksesi.

Fit Pihlajisto aukeaa marraskuussa 2017.

Hinnat ennakkovaraajille

Päiväkortti, Ma-Pe klo 05.00-15.00 (sis. kuntosali) 19,90 €/4 vkoa (norm. 24,90 €)
Kuntosali (5-24) 29,90 €/4 vkoa (norm. 34,90 €)
Kuntosali (5-24) ja ohjattu liikunta 39,90 €/4 vkoa (norm. 44,90 €)
Eläkeläiset, opiskelijat (sis. kuntosali ja ohjattu liikunta) 29,90 €/4 vkoa (norm. 34,90 €)

Yhteydenottolomake

Täytä etunimesi
Kirjoita sukunimesi
Tarkista sähköpostisosoitteesi
Tarkista puhelinnumerosi
Tarkista osoite
Tarkista postinumero
Tarkista postitoimipaikka
Invalid Input
Invalid Input